НОВИ ДОБИТНИЦИ ВО ЕКОКВИЗОТ

Учениците од Тетово, Куманово и Струмица се запознаа со проектот „3Д-ЕКОБУС“ и земаа учество
во нашиот екоквиз.

Среќните добитници кои освоија награди се:

награда – Велосипед:
Климентина Тимчевски – ОУ Магдалена Антова, Куманово

Втора награда – Таблет:
Андреја Гушовска – ОУ Маршал Тито, Струмица

Трета награда – Ролерки:
Нина Цветковиќ – ОУ Крсте Мисирков, Куманово

Четврта награда – Тротинет:
Андреј Павловски – ОУ Крсте Мисирков, Куманово

Ги молиме добитниците да се јават во Пакомак на телефонскиот број (02) 20 44 567
и да ни ги остават своите податоци за да може да им ги доделиме наградите.