СО ЕКОКВИЗ ДО СУПЕРПОДАРОЦИ

Драги ученици, доколку во своето училиште се запознавте со проектот „3Д-ЕКОБУС“ и со суперхероите на ПАКОМАК, сега имате шанса да учествувате во нашиот квиз и да освоите:

ВЕЛОСИПЕД, СКИРОЛ, РОЛЕРКИ, ФОТОАПАРАТ и уште многу други подароци!

Повикајте ги своите родители, прочитајте ги заедно правилата на квизот и oдговорете точно на поставените прашања. Најбрзите од вас, со најмногу точни одговори, ќе освојат подарок.

ПРАВИЛА НА КВИЗОТ


(кликни да продолжиш)