ВРЕМЕ Е ЗА ЕКОКВИЗ!

За да учествуваш во квизот, пополни ги полињата со своите податоци и не заборавај да го внесеш уникатниот код што се наоѓа на задната страна од летокот со семето што го доби од Пакомак. .

Сите полиња се задолжителни. По притискањето на копчето ЗАПОЧНИ СО КВИЗОТ веднаш започнува одбројувањето на времето. Бидете брзи, точни, но и внимателни. Одговорот што ќе го одбележите како точен - веднаш се зачувува и нема да може да се вратите назад и да дадете друг одговор.

Вашите е-маил адреси, ќе бидат регистрирани во нашата листа на корисници кои добиваат новости за Пакомак. Од листата на новости можете да се одјавите во било кое време, со праќање на повратна порака.


(кликни да продолжиш)